TOGETHER EVERYONE ACHIEVES MORE​

Onze coaches

PIET KUIJPERS

Coach

“Ik vind het heel belangrijk om me te blijven ontwikkelen in mijn vakgebied. Dat doe ik door jaarlijks opleidingen te volgen gericht op sport, voeding, coaching en management.”

Renske de Keizer

Coach

“We begeleiden onze sporters echt op maat, zodat ze oefeningen goed uitvoeren, hun voeding op orde krijgen en uiteindelijk het resultaat bereiken dat ze voor ogen hadden!”

David van Gestel

Coach

“Door mijn leergierigheid op het gebied van sport en gezondheid heb ik vanaf jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan in verschillende takken van sport.”

SYLVIA WAIJER

Coach

“Sinds 2021 verzorg ik naast mijn baan als verpleegkundige, de Bootcamplessen op dinsdagavond. Mijn inspiratie voor de lessen haal ik vanuit mijn militaire verleden. “

Wencke Kersten

Coach

“Ik geloof niet in diëten, maar geleidelijk een passend eetpatroon in je leefstijl implementeren waar je je goed bij voelt.”

Linda Kuijpers

Office manager

“Bij Imforce ben ik vooral werkzaam achter de schermen. Ik doe een stukje administratie, zorg ervoor dat het onze coaches aan niets ontbreekt en dat het er allemaal netjes en gezellig uitziet. “

BRAM MANDERS

Coach

“Ik geloof dat sport ons kan helpen onze grenzen te verleggen en onze doelen te bereiken. Mijn doel is om bij iedere sporter de grens op te zoeken en iedere keer weer te verleggen. “

ROOS COOPMANS

Coach

“Grote kans dat je mij ziet stuk gaan tijdens een van de CrossFit lessen, want zelf trainen vind ik heel leuk en ik wil er graag het uiterste uithalen.”

Scroll naar boven