SMALL GROUP TRAINING

Small Group Training Deurne is samen trainen in een kleine groep van maximaal zes personen.

HOE HET WERKT

Sluit aan bij onze Small Group Trainingen en werk in een groep aan jouw persoonlijk doel! Doordat de groepen met maximaal 6 personen klein blijven, krijg jij altijd de juiste begeleiding van de personal trainer.

Wat is Small group training?

Small Group Training is een leuke en gezellige manier van trainen! Bij onze Small Group Trainingen, sport je met een kleine groep. Zo ondersteun je elkaar om door te zetten. Samen sporten stimuleert je namelijk om nét dat stapje extra te zetten. Iedere week staan er op vaste tijdstippen Small Group trainingen gepland waarbij je kunt aansluiten.

Doordat de groepen klein zijn krijg je veel persoonlijke begeleiding en is er tijdens de training genoeg ruimte om je vragen te stellen. Kortom: alle voordelen van personal training, maar dan in een kleine groep. Kom ook ontdekken of onze Small Group Training bij jou past!

De trainingen vinden plaats in de trainingsstudio van Imforce te Deurne. Deze ruimte is voorzien van verschillende trainingsmaterialen. Barbells, Ultimate instabillity, TRX, Dumbells, Kettlebells en sandbags zijn slechts enkele voorbeelden die te vinden zijn in de trainingsstudio. Deze ruimte van 110m2 is uitermate geschikt voor personal training of small group training.

STARTEN MET SMALL GROUP TRAINING?

Plan nu een GRATIS adviesgesprek!

Scroll naar boven