Renske de Keizer

Bij Imforce kom je me tegen bij Personal Training, Small Group Training én de Bootcamplessen.

Ik vind sport en voeding heel interessant en houd me daar graag mee bezig. Naast het bezig zijn met beweging wil ik me dan ook graag verder ontwikkelen tot gewichtsconsulent.  In mijn vrije tijd sport ik zelf ook graag, denk aan fitness, High Intensity (Hiit) en krachttraining.

Het mooie aan mijn werk bij Imforce vind ik de persoonlijke benadering. We begeleiden onze sporters echt op maat, zodat ze oefeningen goed uitvoeren, hun voeding op orde krijgen en uiteindelijk het resultaat bereiken dat ze voor ogen hadden!

Portret - Renske

OPLEIDINGEN

 • Summa Sport (Sport- en bewegingscoördinator)
 • Voeding- & Leefstijlcoach
 • HYROX certified trainer
 • Fitnesstrainer
 • Assistent fitnesstrainer

CURSUSSEN

 • EHBSO

MIJN KERNWAARDEN

 • Enthousiast
 • Sociaal
 • Respectvol
 • Eerlijk
 • Sportief
 • Doorzettingsvermogen
Scroll naar boven