David van Gestel

In mijn vrije tijd ben ik (voornamelijk) aan het eten of aan het trainen (niet per se in die volgorde). Om mijzelf fysiek en mentaal uit te dagen doe ik met veel plezier mee aan Crossfit wedstrijden en evenementen.
Gezien ik vanaf 14 jaar oud al bezig was met de krachtsport heb ik in de loop der jaren van mijn passie mijn werk kunnen maken.

Door mijn leergierigheid op het gebied van sport en gezondheid heb ik vanaf jonge leeftijd al veel ervaring opgedaan in verschillende takken van sport (o.a. fitness, vechtsport, hockey, turnen enz.).
Alles omtrent krachtsport en fitheid heeft mijn interesse!

Ik steek veel tijd en moeite om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van sport en gezondheid. Dit doe ik door seminars bij te wonen, filmpjes te bekijken, boeken te lezen en veel gesprekken te voeren met andere trainers en coaches.

Ik krijg veel energie van mensen die ongeacht de situatie, hard werken om hun doelen te behalen. Hier help ik natuurlijk graag aan mee!

Portret - Dennis

OPLEIDINGEN

 • CIOS
 • Kettlebell Trainer
 • Fitvak A en B
 • Bell coaching seminars
 • CrossFit Level 1 Trainer
 • Mobility Trainer
 • C. Personal Trainer

CURSUSSEN

 • Strength & Conditioning:
  Weightlifting Courses
  Powerlifting Courses
  Gymnastics Courses
  Conditioning Courses

MIJN KERNWAARDEN

 • Rechtvaardigheid
 • Toegankelijkheid
 • Vitaliteit
 • Ontwikkeling
 • Gezondheid
Scroll naar boven