ROOS COOPMANS

Bij ImForce kun je me tegenkomen bij de lessen Small Group, Personal training, Crossfit of tijdens een voedingsconsult. 

Grote kans dat je mij ziet stuk gaan tijdens een van de CrossFit lessen! Want zelf trainen vind ik heel leuk en ik wil altijd tot het uiterste gaan. 

Sport en voeding is al jaren mijn passie. Ik ben sinds kort orthomoleculair therapeut en vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen op sport en gezondheidsgebied. In mijn vrije tijd doe ik graag mee aan crossfit wedstrijden, maar vind het ook heel fijn om in het bos te wandelen samen met mijn hond Loetje en mijn vriend Stefan. Verder kook ik graag gezond en lekker, maar het opeten is nog veel leuker!

Ik zie jullie graag terug bij ImForce en hopelijk kan ik je verder helpen met je sport of gezondheidsdoel(en).

Scroll naar boven