HET SUCCESVERHAAL VAN
PABLO VAN HEIJSTER

Van Stilstand naar Beweging

Vier jaar zonder sport. Voor sommigen lijkt dat misschien niet zo lang, maar voor mij voelde het als een eeuwigheid. Als vader van twee schitterende dochters, ging veel van mijn energie naar het ouderschap. Toch miste er iets. Toen kwam Crossfit Imforce in Deurne op mijn pad.

Mijn Strijd met Cardio
Als iemand die nooit veel aan cardio deed, voelde het bijna als een schok. Die eerste proefles was heftig. Mijn longen brandden, mijn spieren protesteerden. Maar ondanks dat, voelde ik ook iets anders: een hernieuwde passie voor sport.

Elke Dag Iets Nieuws
De dynamiek van Crossfit Imforce is wat me steeds terugbrengt. In zeven maanden, vier keer per week, kreeg ik elke keer een andere uitdaging voorgeschoteld. Het zorgde ervoor dat ik elke training weer met frisse zin begon.

Sterker dan Ooit
Het mag gezegd worden: ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Na slechts één maand – alhoewel dat ook de zwaarste maand was – voelde ik me alweer ‘back in the game’. Mentaal en fysiek ben ik nu op een niveau dat ik eerder niet voor mogelijk hield. Uitdagingen in het leven? Die ga ik nu met meer vertrouwen en kracht tegemoet.

Consistentie is de Sleutel
Een tip voor iedereen die overweegt om te starten: kom regelmatig. Ik merkte dat door vaker in de week te komen, ik sneller gewend raakte aan de intensiteit van crossfit en ook sneller vooruitgang boekte.

Een Gemeenschap die Steunt
Buiten de workouts, is er nog iets dat me bindt aan Crossfit Imforce: de community. Samen zweten, samen lachen en vooral samen groeien. De steun en het gevoel dat we er voor elkaar zijn, is onbeschrijfelijk.

Conclusie:
Dit is waar mijn reis bij Crossfit Imforce me in een korte tijd tot nu toe heeft gebracht. Als je op zoek bent naar een plek waar je zowel fysiek als mentaal groeit, waar je elke training uitgedaagd wordt en waar je deel uitmaakt van een geweldige community, dan zeg ik: geef het een kans. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Wat houdt jou tegen?

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!

Scroll naar boven