HET SUCCESVERHAAL VAN
MARLOES KOOTER

ER MOET IETS GEBEUREN!

In februari 2019 besloot ik het roer flink om te gooien. Ik ga weer fit worden! Twee kinderen, heel leuk werk, een goed gevulde agenda en o ja, ook nog een man . Even vergeten om daarnaast ook goed voor mezelf te zorgen. Een flinke longontsteking als wake-up call en daar was mijn eerste contactmoment met Kuijpers Personal Training. Er moet iets gebeuren!

Doelen stellen
Tijdens de vrijblijvende intake kreeg ik een rondleiding en bespraken we mijn doelen. Fit worden dus, o en een paar kilo eraf mag ook best. Een deadline was er ook: 26 april 2019. Die avond stond ik namelijk als zangeres op de Royal Music 

Succesverhaal van Marloes Kooter

Night in Deurne. Ik besloot om 1x per week Personal Training te doen en daarnaast nog zelf te gaan hardlopen. Zo bleef het ook betaalbaar.

Locatie
Als ik iets echt verschrikkelijk vind, dan is het de sportschool. Kreunende en puffende mensen voor de spiegels, te weinig begeleiding, ik word er niet blij van. Met Piet train ik vrijwel altijd alleen op zijn trainingslocatie op de Felix Timmermansstraat 50a. Een mooie ruimte met alles wat je nodig hebt. Superfijn! Dit was voor mij een hele belangrijke reden om bij Kuijpers Personal Training te gaan trainen.

Je eigen trainingsplan
Omdat ik graag buiten sport. Besloten we om iedere training buiten te beginnen met hardlopen. Het eerste doel was 5 km rennen. Met een haalbaar maar uitdagend trainingsschema bereikte ik dat doel binnen 8 weken. Na het buitengedeelte gingen we iedere training binnen aan de slag met kracht. Steeds een tandje erbij. Dat werkt lekker motiverend!

Bootcamp bij Kuijpers Personal Training
Na 12 weken Personal training ging ik ook 1 keer per week meedoen met een bootcamp training. Ik had de smaak helemaal te pakken. Naast die 1x per week Personal Training een mooi moment om zowel spieren als conditie nog een keer aan te pakken. Het is leuk om dit in een groep te doen. Het is echt voor sporters op ieder niveau. Elke Bootcamp les is anders en heeft verrassende onderdelen, soms met een competitief element. Dat maakt dat ik, weer of geen weer, iedere week zonder problemen de motivatie vind om weer mee te doen.

Waarom Personal Training? De beste manier om echt stappen te maken!
Fit ben ik inmiddels allang. Ik durf mezelf bijna top fit te noemen. Wie had dat gedacht . Ik vind het fijn om te trainen met doelen. Zodat je ook echt ergens naartoe werkt. Piet zorgt er op een leuke manier voor dat je net dat stapje extra zet: niet 12 maar 15 keer squat of net een tandje harder rent. Zelfs mijn eerste push-ups (met handen en tenen op de grond!) zijn inmiddels een feit! Ik zit lekker in mijn vel en heb energie voor 10. Eindelijk heb ik het plezier in het sporten teruggevonden. Dat heerlijke gevoel gun ik iedereen!

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!

Scroll naar boven