HET SUCCESVERHAAL VAN
JESSICA MEULENDIJKS

SPORT IS ALTIJD EEN ONDERDEEL VAN MIJN LEVEN GEWEEST

Al van jongs af aan heb ik gedanst en dat was altijd mijn grote hobby. In november 1996 veranderde dat door een ongeluk. Dansen zat er helaas niet meer in. Ik heb toen langere tijd aan mijn herstel gewerkt en het sporten even achterwege gelaten. Aangezien het om een flinke knieblessure ging werd het beginnen aan een andere sport wat lastig. Later heb ik vooral de fitness studio bezocht (niet echt met succes) en ik heb enkele jaren  Pilates gedaan.

Ondertussen ben ik mama van drie, heb ik een mooie kapsalon opgebouwd en vloog de tijd voorbij.  

Het is bij ons altijd een gezellige drukke bende, werken, school, de kinderen die sporten, afspraken, feestjes enz. Je kunt wel zeggen dat er bij ons thuis geen gebrek is aan energie. Toch merkte ik aan mezelf dat ik het nodig had om weer iets te gaan doen. Daardoor ben ik toch maar weer de sportschool ingestapt. Maar al snel wist ik dit is het niet! De sfeer paste niet bij mij en al snel merkte ik dat het “doel” dat ik voor ogen had niet tot uiting kwam.

Daarbij kwam dat er zich al snel weer een blessure aan mijn knie voordeed en ik er dus weer uitlag. Balen dus! Wat ik het grootste nadeel vond was dat ik niet de begeleiding kreeg die ik nodig had. Ik maakte te snelle stappen en werd niet gecorrigeerd waar dat nodig was. Daar kwam nog bij dat ik mijn voeding niet onder controle kreeg. Want tja, wat is nu goede voeding.

Toen was het klaar en zei ik tegen mijn man “Ik ga het nog 1 keer proberen”.

Aangezien ik hele positieve dingen gehoord had over Kuijpers personal training dacht ik als dit niet lukt, dan weet ik het niet meer. Dus maakte ik een afspraak. Bij het intakegesprek kon ik aangeven wat mijn verwachtingen waren en waaraan ik wilde werken. Naar aanleiding van dit gesprek is er een plan opgesteld en was de eerste stap naar een gezond en “getraind” lijf gezet.

Belangrijk vond ik een sterk lijf, gezonde voeding, een beter energieniveau en geen blessures meer. Ik ben in eerste instantie begonnen met personal training om zo een goed begin te maken en dat is zeker gelukt. Ik kreeg steeds meer plezier in het sporten en merkte al snel dat ik lekkerder in mijn vel zat.

Later ben ik overgestapt naar de small group trainingen.  Hier kan ieder op eigen niveau werken en vind ik het leuk om mijn grenzen te verleggen. Onder begeleiding van Piet en Danique is dat op een fijne en verantwoordelijke manier mogelijk, en blijft ook mijn knieblessure onder controle.

Afgelopen zomer kon ik dan ook voor het eerst sinds jaren zeggen dat ik met zelfvertrouwen op het strand stond. Een heerlijk gevoel was dat!

Durf jij de uitdaging aan?

Begin vandaag nog!

Scroll naar boven