HYROX DEURNE

Imforce Training is een officiële HYROX-Gym in Nederland! Met gecertificeerde HYROX-trainers en toegespitste groepslessen, zijn wij dé plek om jezelf klaar te stomen voor deze sportieve uitdaging. Maar ook als je op zoek bent naar intensievere workouts zijn onze HYROX-trainingen heel geschikt. Met deskundige begeleiding, passende workouts én buddy’s om mee te trainen.

WAT IS HYROX?

HYROX is een internationale fitnessrace voor iedereen. Geïnspireerd door miljoenen sporters over de hele wereld, die functionele fitness als hun ‘sport’ beschouwen. Voorheen was er geen meetbare competitie. HYROX brengt daar verandering in en geeft fitnessliefhebbers een concreet doel. De combinatie van conditie, functionele training en kracht maakt HYROX een race voor atleten en sportliefhebbers met verschillende achtergronden. Er is geen maximale tijd aan de race verbonden. Je krijgt dus alle tijd om te finishen in jouw eigen tempo (en 98% doet dat ook!).

Onze hyrox trainingen

Onze HYROX-trainingen zijn speciaal samengesteld voor sporters die zichzelf extra willen uitdagen (deelname aan de HYROX is geen vereiste). Het is belangrijk dat je al een basisconditie hebt en onze vijf fundamentele bewegingen goed beheerst (Squat, Hinge, Push, Pull en Loaded carry). Doormiddel van high intensity trainingen werk je aan je kracht en uithoudingsvermogen met soms een competitief element erin verwerkt. Wij zorgen ervoor dat jij tijdens onze HYROX-trainingen altijd 100% geeft!

Tijdens deze trainingen komen niet alleen de officiële HYROX-onderdelen aan bod. Wij blijven je uitdagen op verschillende manieren zodat jij op een leuke manier optimaal traint.

Verschillende HYROX-varianten

Dit zijn de HYROX races waarvoor je jezelf aan kunt melden: HYROX (individueel), HYROX Double (Man, Women, Mixed) en HYROX Pro. De varianten hebben allemaal hun eigen gewichten.

Leer de bewegingsnormen

Het is belangrijk om vertrouwd te raken met de bewegingsnormen voor HYROX. Zo train jij de oefeningen op de juiste manier en voorkom je slechte bewegingen en blessures. Experimenteer samen met onze gecertificeerde HYROX-Coaches met verschillende technieken voor de verschillende oefeningen en ondervind zo welke het beste bij je passen.

starten met hyrox training?

Plan nu een GRATIS proefles!

Scroll naar boven