CROSSFIT TEENS

Speciaal ontworpen voor de specifieke ontwikkelingsbehoeften van tieners.

HOE HET WERKT

Bij CrossFit Imforce hebben we een superleuk programma voor tieners tussen 12 en 17 jaar! Het is niet alleen bedoeld om hen fitter en sterker te maken, maar ook om hen te leren over sportiviteit, leiderschap en goede manieren.

Elke les doen we verschillende oefeningen om sterker te worden en onze conditie te verbeteren. We leren ook 9 belangrijke CrossFit-oefeningen, zoals squats en deadlifts, met lichte gewichten. Het is net als een sportieve speeltuin!

Onze coaches zijn vriendelijk en weten wat tieners nodig hebben. Ze helpen met de oefeningen en zorgen ervoor dat alles veilig en leuk is.

Dus, als je zin hebt in een avontuurlijke en gezonde tijd, kom dan langs bij CrossFit Imforce! We beloven dat het supergaaf wordt!

wat kan je verwachten?

Bij crossfit imforce doen we leuke workouts met een coach die je helpt. Onze groepen zijn klein dus je krijgt veel aandacht en zo leer je de workouts op een veilige manier uit te voeren.

Bij binnenkomst wordt je begroet door een van onze coaches en leer je snel de rest van de groep mede sporters kennen.
We beginnen altijd met opwarmen en uitleg over de oefening van de dag. De coach kijkt hoe je het doet en helpt je met de juiste techniek. Na de les kun je gezellig praten over hoe het ging. We hopen dat je het net zo leuk vindt als wij! Crossfit teens is niet alleen erg goed voor je lichaam en gezondheid maar vooral ook heel gezellig en leuk.

tijden en prijzen?

Iedere dinsdag en donderdag van 16:30uur tot 17:30uur.

1x per week €30,- per maand
2x per week €50,- per maand

Alle abonnementen bij Imforce zijn maandabonnementen. Zo ook onze CrossFit Teens abonnementen.

crossfit teens

Maak gebruik van een gratis proefles!

Scroll naar boven