Anouk van Schijndel

En woon in Beek en Donk. In 2019 ben ik afgestudeerd als voedingsvoorlichter. Tijdens mijn studie heb ik veel geleerd over voeding en ben ik nog meer gaan inzien hoe belangrijk voeding is voor het functioneren van je lichaam. 

Vroeger heb ik verschillende sporten uitgeoefend, zoals turnen, tennis en fitness. Tegenwoordig voetbal, wandel en hardloop ik graag. De combinatie van voeding, beweging en ontspanning is belangrijk voor mij. Ik vind het supertof om als voedingscoach bij Imforce mijn kennis over voeding met jullie te delen en jullie te begeleiden naar een gezond voedingspatroon.

Portret - Anouk

OPLEIDINGEN

  • Voeding & Welzijn
  • Voedingsmiddelentechnologie
  • Minor – Voeding en Ziektepreventie

COACH

  • Voedingscoach
  • Leefstijlcoach

MIJN KERNWAARDEN

  • Open en eerlijk
  • Behulpzaam
  • Betrokken
  • Doelgericht
Scroll naar boven